Inbjudan till telefonkonferens

Inbjudan till telefonkonferens

Stockholm
April 17, 2002
04.30 PM CEST

INBJUDAN TILL TELEFONKONFERENS I SAMBAND MED DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2002 Onsdagen 24 april 2002 17.00 svensk tid 16.00 London-tid 11.00 New York-tid PRESENTERARE: Hans-Holger Albrecht - VD och koncernchef Anders Nilsson - Chief Operating Officer Mia Brunell - Chief Financial Officer Kvartalsrapport 1, januari - mars 2002 kommer att offentliggöras på onsdag 24 april, klockan 15.00 svensk tid, 9.00 New York-tid och 14.00 London-tid. Rapporten, presentationsmaterialet och detaljerad ekonomisk information kommer att vara tillgänglig på www.mtg.se. För att deltaga i telefonkonferensen eller för att lyssna på en inspelning i efterhand, vänligen skicka ett email till info@mtg.se eller ring till press- och IR-avdelningen på telefonnummer +46 (0)8 562 000 30 eller +44 20 7321 5010. Modern Times Group MTG AB består av sex affärsområden: Viasat Broadcasting (fri- och betal-TV kanaler i nio länder och new media - text-TV, Everyday interaktiv TV, internet- och mobilportal), Radio ( lokala och nationella nätverk i fem länder), Publishing (affärsnyheter och informationstjänster), Modern Interactive (homeshopping, e-handel och logistik), SDI Media (textning och dubbning) samt Modern Studios (innehållsproduktion och rättighetsbibliotek). MTGs A- och B-aktier är noterade på Stockholmsbörsens O-lista (symbolerna MTGA och MTGB), samt som ADR på Nasdaq-börsen i New York (symbolen MTGNY). ------------------------------------------------------------ Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se Följande filer finns att ladda ned: http://www.waymaker.net/bitonline/2002/04/17/20020416BIT01190/wkr0001.doc http://www.waymaker.net/bitonline/2002/04/17/20020416BIT01190/wkr0002.pdf

Ladda ned press filerna:
wkr0001.doc
Visa mer filer