Telefonkonferens resultat för perioden Q4 2002

februari 5 2003

TELEFONKONFERENS RESULTAT FÖR PERIODEN JANUARI – DECEMBER 2002

Onsdag 12 februari 2003
11.00 (EST – New York)
16.00 (GMT – London)
17.00 (CET – Stockholm)

RESULTATET PRESENTERAS AV:
Hans-Holger Albrecht – VD och koncernchef
Mia Brunell – Finanschef
Andrew Barron – Chief Operating Officer

Resultatet kommer att offentliggöras onsdagen den 12 februari kl. 15.00
CET, och kommer att finnas tillgängligt på www.mtg.se. På företagets
hemsida kommer även en presentation att finnas tillgänglig.
För att delta i telefonkonferensen, eller för att lyssna på en
inspelning av konferensen, vänligen sänd ett email till info@mtg.se.

För ytterligare information, besök www.mtg.se,
eller ring +44 20 7321 5010.

Modern Times Group MTG AB är ett ledande vertikalt integrerat
medieföretag med verksamheter inom Broadcasting, TV-produktion,
publishing samt övrig mediaverksamhet i över 30 länder. MTG är den
största fri-TV operatören i Norden och Baltikum, den tredje största
betal-TV operatören Europa, och har fri-TV verksamheter i Ryssland och
Ungern. MTG driver även det största kommersiella radionätverket i norra
Europa, är global marknadsledare inom inom textning- och
dubbningsverksamhet, samt är ett ledande företag inom produktion av
reality-TV.

MTGs A- och B-aktier är noterade på Stockholmsbörsens O-lista, samt som
ADR på Nasdaq-börsen i New York.


Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se
Följande filer finns att ladda ned:
http://www.waymaker.net/bitonline/2003/02/05/20030205BIT00870/wkr0001.doc
http://www.waymaker.net/bitonline/2003/02/05/20030205BIT00870/wkr0002.pdf

Vi använder cookies för att analysera vår trafik och göra webbplatsen mer användarvänlig.
×